braincompass delden

27-06-23 Bedrijfspresentatie Saskia te Loeke over Braincompass

Je bent uitgenodigd voor een inspirerende netwerkbijeenkomst op dinsdag 27 juni 2023 om 18:00 uur in De Wijenborg in Delden. Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om te leren, te groeien en elkaar te ondersteunen in ons ondernemerschap.

Saskia te Loeke, expert op het gebied van Braincompass, zal als gastspreker een boeiende presentatie geven over dit onderwerp. Haar expertise gaat verder dan alleen presentaties, aangezien ze ook coaching biedt in haar praktijk. Als Management Impact Coach en Career Transformer helpt ze managers om de CEO van hun carrière en leven te worden. Daarnaast begeleidt ze individuen bij het creëren van hun persoonlijke merk en biedt ze advies als marketing- en communicatieconsultant.saskia te loeke

Deze netwerkbijeenkomst is speciaal ontworpen om vrouwen uit de Twentse regio samen te brengen. Het biedt een geweldige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bestaande relaties te versterken en waardevolle inzichten op te doen. We geloven sterk in de kracht van het delen van ervaringen en kennis tussen ondernemende vrouwen.

Om je aanwezigheid te bevestigen en om eventuele dieetwensen door te geven, vragen we je vriendelijk om te reageren via de aanmeldingsknop. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@twentseondernemendevrouwen.nl.

We hopen van harte dat je erbij kunt zijn en kijken uit naar een succesvolle en gezellige netwerkbijeenkomst!

Kom je ook, geef je dan op! 


Programma voor dinsdag 27 juni 2023
18.00 uur:   inloop
18.30 uur:   start programma
19.45 uur:   restaurant of catering
22.00 uur:   einde avond


Investering 
€ 40,- voor niet leden exclusief consumpties.
Voor leden zijn de consumpties voor eigen rekening.


Locatie

De Weijenborg
Spoorstraat 16, 7491 CK Delden

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij deze locatie.

Opgeven kan tot en met de vrijdag voorafgaand aan de dinsdag van de bijeenkomst, dit in verband reserveringen.